ETEN TO GO

ETEN TO GO Heerlijke sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1579 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eten To Go. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 20:42 Het eten was echt heerlijk. Helaas konden wij niet zien over hoelang het bezorgd zou worden en duurde het een uur mqwr dat begrijp ik nog wel wegens wij om 11 uur savonds bestelde. Maar het eten was echt fantastisch.
19 jun 2022 om 20:43 Snelle levering en de sushi was heerlijk zoals altijd. Kreeg zelfs nog gratis extra sushi!
18 jun 2022 om 22:08 eten was 20 minuten sneller als verwacht bezorging had het al.op de stop gezet en zat al.op de fiets eten onder maat niet lekker en alles viel uit elkaar voor mijn niet meer deze
12 jun 2022 om 19:25 Eten is goed en op afgesproken tijd gebracht
12 jun 2022 om 18:34 Supersnel en heerlijk
10 jun 2022 om 21:25 Gewoon altijd goed en lekkere sushi
5 jun 2022 om 16:31 heeeeeeel lekker en vriendelijk op tijd bezorgd door een 'verzopen' bezorger.... Als ik had geweten dat het zo hard regende, had ik dat niemand aan willen doen.
5 jun 2022 om 11:13 Ik had een crispy chicken roll en een crispy garnaal roll besteld die horen enigszins warm te zijn, ze waren beide koud en de garnalen roll was geen garnaal.... En ik lus geen andere vis. Helaas ik had er zo'n zin in.
5 jun 2022 om 2:06 Lekker snel bezorgd en goed eten! :)
4 jun 2022 om 20:41 Het eten was weer heerlijk, de sushi was vers en de salade was heerlijk.
2 jun 2022 om 19:04 Netjes
2 jun 2022 om 7:48 Het eten was heerlijk, goede sushi en pokébowl. De bezorging was (gelukkig) een stuk sneller dan aangeven in de app.