ETEN TO GO

ETEN TO GO Heerlijke sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1475 beoordelingen
26 sep 2021 om 18:34 Het duurde meer als 1,5 uur voordat ik me eten had en het was niet te vreten
25 sep 2021 om 10:07 Het eten was echt niet lekker het was koud en de sushi proefde taai/oud ik had gebeld die mevrouw zou het bespreken maar geen belletje terug gehad. Het was echt niet vers heel erg jammer als opmerking had ik gezet bel als je er bent ook niet gedaan helaas
19 sep 2021 om 21:16 Eten was heerlijk! Echt een aanrader. Er was wel een storing bij thuisbezorgd waardoor de bestelling niet was doorgekomen, maar supersnel en vriendelijk opgelost. Top service, zeker voor de zondag. Super lekker gegeten
12 sep 2021 om 11:53 Eten was zoals altijd heerlijk!!! Bezorging ruim optijd.
29 aug 2021 om 19:27 Lekker eten. Had helaas de pech om voor een open brug te komen staan!
23 aug 2021 om 7:29 Was weer heerlijk.
23 aug 2021 om 0:59 Heel lekkere sushi.
22 aug 2021 om 18:05 Heel lekker en heel snel geleverd! Kan alleen wel meer Sojasaus bij de bestellingen geleverd worden :)
16 aug 2021 om 22:48 Altijd super lekker, snel bezorgd en we bestellen alleen hier!
12 aug 2021 om 22:45 We bestellen hier zoo vaak! Nog nooit slechte ervaringen gehad wij krijgen juist altijd iets lekkers erbij!! Vaste klanten zijn wij hier en blijven dat ook omdat het altijd heerlijk en vers is!!!!!! Ga zoo door.
5 aug 2021 om 23:14 Heerlijk eten zoals altijd
4 aug 2021 om 10:00 Weer twee heerlijke maaltijden gegeten! De sushi was heerlijk en de sate-schotel was ook niet te versmaden, heel lekker!!